Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Resultaten actie ‘non-stop een veilige snelheid’

Den Haag – Resultaten actie ‘non-stop een veilige snelheid’

Van maandag 16 tot en met zondag 22 april heeft de politie extra snelheidscontroles gehouden in het kader van ‘non-stop een veilige snelheid’. Deze actie is een initiatief van een Europees samenwerkingsverband van politie op het gebied van verkeersveiligheid.

Dagelijks zijn door Team Verkeer zowel met de mobiele radarapparatuur als met de lasergun snelheidscontroles gehouden. Ook zijn er snelheidscontroles uitgevoerd met de video-auto en de rollentestbank voor de constructie snelheid.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vrouw zwaargewond door aanval hond in Rotterdam

Op de Kouterstraat raakte maandagmiddag een 68-jarige vrouw zwaargewond nadat zij door een…