Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Diefstal van grote hoeveelheid zonnebrillen in Team West

Den Haag – Diefstal van grote hoeveelheid zonnebrillen in Team West

Vanavond wordt in Team West aandacht gevraagd voor een inbraak bij een opticien in de Molenstraat in Naaldwijk. Op dinsdag 13 maart rond 02.25 uur slaan twee mannen de ruit van de opticien in en stelen in zeer korte tijd een groot aantal dure merkzonnebrillen. Er zullen camerabeelden worden getoond van de daders. Verder komen in de uitzending de volgende zaken aan bod:

Pinnen met gestolen bankpassen Rijnstraat | Den Haag
Op donderdagmiddag 25 januari wordt uit het bagagerek in een trein op Den Haag CS de rugzak van een reiziger gestolen. Op camerabeelden is een man te zien die bij een pinautomaat op de Rijnstraat in Den Haag kort na de diefstal meerdere pogingen deed om met de gestolen passen uit die rugzak geld op te nemen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt vrouwelijke overvaller

De politie is op zoek naar een vrouw, die zaterdagavond 11 augustus na sluitingstijd een d…