Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal met geweld Leyweg Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal met geweld Leyweg Den Haag

Op vrijdagmiddag 23 februari werd uit een telefoonwinkel aan de Leyweg in Den Haag, een dure smartphone gestolen. Op zijn vlucht gebruikte de verdachte geweld tegen de verkoopmedewerkster waardoor zij met haar gezicht op straat viel en daarbij gewond raakte.

Op camerabeelden is de verdachte binnen in de zaak te zien terwijl hij in gesprek is met de  betreffende medewerkster. Na de diefstal van de mobiele telefoon vlucht hij op een fiets met donkere fietstassen richting de Fluitenbergstraat.

Signalement
De man is licht getint en ongeveer tussen de 1.80m en 1.85m lang. Hij droeg een bruine broek, een zwarte jas, een grijze muts en hij had een stoppelbaard. Misschien is het opgevallen dat hij ineens een nieuwe Samsung S8 in zijn bezit heeft, of is die mobiele telefoon iemand te koop aangeboden. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wie overviel woning Groen van Prinstererstraat?

De man stak nog net zijn arm om de deur heen, met in zijn hand een vuurwapen. Gelukkig wis…