Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Honing, Kinder Bueno en Mentos

Den Haag – Honing, Kinder Bueno en Mentos

Een wijkagent van bureau Beresteinlaan heeft zondag 8 april omstreeks 18.00 uur drie mannen betrapt met boodschappentassen vol met vermoedelijk gestolen voedingsmiddelen.

De wijkagent fietste in de wijk en zag op de Marterrade drie mannen zitten met vier volle boodschappentassen. Een van de mannen dronk een mixdrankje waarop de wijkagent hem hierover wilde aanspreken. De man probeerde echter het blikje bier onopvallend weg te zetten. Ook probeerde éen van de mannen een half openstaande tas dicht te maken. De wijkagent zag in de tas een groot hoeveelheid honing zitten en vertrouwde dit niet. De mannen gaven op verzoek van de wijkagent hun identiteitsbewijs af en één van hen verklaarde dat de goederen zouden zijn gekocht van een kennis. Deze kennis werd gebeld, maar omdat het gesprek in een andere taal ging vermoedde de wijkagent dat de kennis werd geïnstrueerd door de man. Omdat er ook geen aankoopbewijs van de spullen kon worden getoond wilde de wijkagent de mannen aanhouden.

Bij het in beslag nemen van de mobieltjes ontstond een worsteling. Assistentie was intussen al onderweg waarna de drie mannen van 26, 28 en 30 jaar (woonplaats onbekend) werden aangehouden op verdenking van diefstal danwel heling. Er werden in totaal 180 stuks voedingsmiddelen, waaronder honing, Kinder Bueno, Mentos, blikjes Amigo en Bounty’s, in beslaggenomen. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de goederen.

BountyMentoss

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wie overviel woning Groen van Prinstererstraat?

De man stak nog net zijn arm om de deur heen, met in zijn hand een vuurwapen. Gelukkig wis…