Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Verdachte aangehouden voor bezit wapens en nepgoederen

Den Haag – Verdachte aangehouden voor bezit wapens en nepgoederen

Rechercheurs van Team Hoefkade hielden in de vroege ochtenduren van woensdag 4 april een 32-jarige Hagenaar aan in zijn woning in Spoorwijk. De man verkocht op internet ploertendoders en bleek na zijn aanhouding nog meer verboden spullen in huis te hebben.

De recherche startte een onderzoek naar de man na een melding dat hij via internet ploertendoders verkocht. Nadat het onderzoek leidde tot zijn identiteit verleende een officier van justitie toestemming hem buiten heterdaad aan te houden.
logo 3
Na zijn aanhouding volgde een doorzoeking van zijn woning. Daarbij werden behalve de ploertendoders ook tasers, een nepvuurwapen, vervalste merkkleding en vermoedelijk vervalste sieraden aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen.

De verdachte werd op vrijdag 6 april voorgeleid aan een rechter-commissaris die bepaalde dat hij de rechtszaak in vrijheid af mag wachten.
logo 2

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…