Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Inbrekers betrapt met gestolen sleutelbos

Den Haag – Inbrekers betrapt met gestolen sleutelbos

Dankzij een melding van een bewoner, die hoorde dat er aan zijn deur gerommeld werd, hielden agenten donderdag 5 april twee 18-jarige Hagenaars aan voor poging woninginbraak. Zij bleken in het bezit te zijn van een bos sleutels die de bewoner al lange tijd kwijt was.

Omstreeks 12.20 uur belde een bewoner van de Pletterijstraat alarmnummer 112 en meldde dat hij hoorde dat er geprobeerd werd zijn woning binnen te komen. Terwijl hij de politie aan de telefoon had, ging het gemorrel met sleutels in het slot onverminderd door. Meerdere politie-eenheden gingen poolshoogte nemen en hielden de twee verdachten aan in de omgeving van de woning. Zij zijn voor verhoor ingesloten. Eén van hen bleek een sleutelbos bij zich te hebben die de aangever ruim een jaar geleden in zijn voordeur had laten zitten en die toen was weggenomen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…