Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – ‘Meet & greet’ jongeren en agenten druk bezocht

Den Haag – ‘Meet & greet’ jongeren en agenten druk bezocht

Zo’n 150 jongeren uit met name de Haagse centrumwijken bezochten woensdagavond 21 maart een zogenoemde ‘meet & greet’ met agenten van de politie-eenheid Den Haag. De bijeenkomst vond plaats op de Johan de Witt Scholengroep in hartje Den Haag.

Deze meet & greet is de tweede uit een reeks van bijeenkomsten die in het teken staat van ontmoetingen tussen jongeren en de politie. Voornaamste doel van de bijeenkomsten – georganiseerd door recruiters van de afdeling Instroom, Doorstroom en Uitstroom (IDU) – is jongeren uit de wijk warm te maken voor een baan bij de politie-eenheid Den Haag. Via onder meer scholen, buurthuizen en verenigingen worden jongeren uitgenodigd om een dergelijke meet & greet bij te wonen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…