Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – EVA-Team vindt veroordeelde man in balkonkast

Den Haag – EVA-Team vindt veroordeelde man in balkonkast

In de vroege ochtend van woensdag 21 maart hielden politieagenten van het EVA-Team een 32-jarige man uit Den Haag aan in een woning in Den Haag. Hij moet nog een celstraf van 50 dagen uitzitten.

De man was geen onbekende van het EVA-Team. Vorig jaar hadden zij hem al eens op dezelfde locatie aangehouden. Hij had zich toen verschanst in de balkonkast. ‘‘Toen wij vanochtend de woning doorzochten, zijn we natuurlijk ook meteen naar het balkon gelopen’, vertelt de coördinator van het EVA-Team. ‘Bij het openen van de balkonkast hadden we een déjà vu.’

De man had niet voldaan aan een aan hem opgelegde schadevergoedingsmaatregel vanwege een inbraak. Aangezien hij de aan hem opgelegde 5000 euro nu ook niet kon betalen, zal hij als dwangmaatregel 50 dagen gevangenisstraf uit moeten zitten. De boete zal daarna alsnog betaald moeten worden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…