Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – ‘Buurtbewoners waarderen controles met Belastingdienst’

Den Haag – ‘Buurtbewoners waarderen controles met Belastingdienst’

De scanauto van de Belastingdienst krijgt een hit op hun auto. Het stel rijdt achter de motoragent aan naar de controleplaats naast politiebureau Hoefkade. De agent die ze daar opvangt, ziet tot zijn schrik dat ze een peuter tussen zich in vervoeren. ‘Bij deze controles samen met de Belastingdienst, komen we vaak ook andere zaken tegen die niet kloppen.’

‘U krijgt van mij een boete van 140 euro. Maar wat ik belangrijker vind is dat u inziet dat u zo echt geen kind kunt vervoeren’, zegt de agent. Vanwege de belastingschuld wordt ook de auto in beslag genomen. Het enige voordeel op deze snijdend koude avond is dat ze al vlakbij hun bestemming zijn. Lopend vervolgen ze hun weg.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…