Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Inbrekers aangehouden, gedupeerden verzocht te reageren via mail

Den Haag – Inbrekers aangehouden, gedupeerden verzocht te reageren via mail

De politie hield vrijdag 16 maart twee mannen aan die aan het inbreken waren in een geparkeerde auto aan de Narcislaan in de wijk Loosduinen. De twee mannen, 35 en 37 jaar, uit Den Haag zitten nog vast.

Een getuige belde rond 1.00 uur dat zij twee mannen zag inbreken in een geparkeerde auto op de Narcislaan. De getuige gaf een duidelijk signalement door. Gewaarschuwde agenten zagen twee mannen staan bij een auto op de Narcislaan die voldeden aan het signalement. Zij hielden de twee mannen aan.  Het tweetal zit nog vast voor verhoor.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…