Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Aanhoudingen na mishandeling en bedreiging met vuurwapen

Den Haag – Aanhoudingen na mishandeling en bedreiging met vuurwapen

Agenten hielden zondag 18 maart rond 15.30 uur twee verdachten aan voor mishandeling. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Bij de meldkamer kwam de melding binnen dat er een vechtpartij gaande was in een kapperszaak op de Melis Stokelaan waarbij mogelijk geschoten zou zijn. Getuigen vertelden dat twee mannen de zaak binnen kwamen. Een van de verdachten mishandelde een 25-jarige Wateringer die in de winkel aanwezig was. Het slachtoffer raakte gewond. De andere verdachte bedreigde de aanwezigen in de winkel met een vuurwapen. Er ontstond een vechtpartij, waarna de twee verdachten vluchtten in een auto. Getuigen gaven snel een omschrijving en kenteken van de auto door aan de politie.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…