Home Zuid-Holland Gorinchem Rotterdam – Overvallen op Zuid aangepakt; donderdag in ‘Bureau Rijnmond’.

Rotterdam – Overvallen op Zuid aangepakt; donderdag in ‘Bureau Rijnmond’.

In ‘Bureau Rijnmond’, het opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, vragen wij regelmatig aandacht voor overvallen. Dat is deze week niet anders. Kijken dus, naar ‘Bureau Rijnmond’ op TV Rijnmond.

In Rotterdam-Zuid zijn dit jaar 26 overvallen gepleegd, waarvan de helft op maaltijdbezorgers. Met een grootschalige aanpak wil de politie daar een eind aan het maken, voordat het een keer vreselijk fout gaat.

Laad meer Gorinchem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Whisky gestolen bij diefstal uit slijterij Theresiastraat Den Haag

Op maandag 14 mei rond 18.15 uur komen drie mannen de Gall & Gall in de Theresiatraat…