Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Dodelijk schietincident Den Haag

Den Haag – Gezocht – Dodelijk schietincident Den Haag

Op woensdagmiddag 8 november 2017 rond 17.00 uur werd de 52-jarige Iraanse Ahmad Mola Nissi dodelijk geraakt bij een schietincident in de Jan van Riebeekstraat in Den Haag.

Het slachtoffer woonde al tien jaar in Den Haag. Hij was voorzitter van de Arab Struggle Movement for the Liberation of Ahwaz. Dit is een groep die wil dat het gebied Ahwaz in het zuidwesten van Iran onafhankelijk wordt. De politie is met een groot onderzoeksteam bezig om deze moord te onderzoeken. Het motief speelt hier een belangrijke rol in. Na het schietincident reed een zwarte BWM 3-serie vanuit de Jan van Riebeekstraat weg. Deze auto werd later teruggevonden op de Schenkweg in Den Haag ter hoogte van nummer 60. De BMW bleek tussen vrijdagavond 29 september en zaterdagochtend 30 september te zijn gestolen vanaf de Belcampostraat in Berkel en Rodenrijs. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Feestelijke Sinterklaasintochten binnen werkgebied van politie eenheid Den Haag

De Sinterklaasintochten binnen het werkgebied van de politie eenheid Den Haag zijn goed en…