Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Cold case zaak Maarten REDEKER.

Den Haag – Gezocht – Cold case zaak Maarten REDEKER.

De politie vraagt aandacht voor de Coldcase Maarten Redeker waarmee op 6 maart 2007 door zijn naasten voor het laatst contact mee is geweest.

De homosexuele Maarten (29 jaar oud) woonde op verschillende plekken en reisde drie maanden door Australië voordat hij in ’99-’00 neerstreek in Den Haag, waar hij enige tijd samenwoonde met een man waardoor hij diep in de schulden raakte. Hij woonde de laatste periode van zijn leven alleen, maar had wel een relatie tot eind januari 2007. Nadat deze relatie strandde, had Maarten diverse contacten. Nadat zijn ouders geen contact meer met hem kregen, trof de politie op 16 maart 2007 het levenloze lichaam van Maarten aan achter de voordeur van zijn woning aan de Schoutendreef. Hij had meerdere steekverwondingen en bleek te zijn mishandeld.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Grote politieactie tegen motorbende Caloh Wagoh

Vanochtend werden in alle vroegte twee kopstukken van de motorbende Caloh Wagoh aangehoude…