Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Aantreffen stoffelijk overschot Orlando

Den Haag – Gezocht – Aantreffen stoffelijk overschot Orlando

Op dinsdag 27 februari werd in het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg het stoffelijk overschot aangetroffen van de sinds zondag 18 februari vermiste Orlando uit Rotterdam. De politie zoekt getuigen.

Het onderzoeksteam komt graag in contact met vissers of schippers die tussen 18 en 26 februari hebben gevist of gevaren in het water waar Orlando is gevonden.  Ook komt men graag in contact met mensen die in deze periode iets bijzonders is opgevallen in de directe omgeving van het Böttgerwater. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Opnieuw ernstige mishandeling in Bureau Rijnmond

Morgenavond vragen Openbaar Ministerie en politie opnieuw aandacht voor een ernstige misha…