Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Drie gewonden bij vlucht winkeldief

Den Haag – Drie gewonden bij vlucht winkeldief

Tijdens een vlucht van een winkeldief raakten zaterdag 3 maart rond 14.30 uur drie personen gewond doordat zij op het Spui van een roltrap vielen. Agenten hielden de winkeldief, een 34-jarige Hagenaar, aan.

De Hagenaar had een kledingstuk gestolen uit een winkel op de Grote Marktstraat en werd daarbij betrapt. Hij vluchtte vervolgens richting het Spui. Toen hij daar de roltrap van de tramtunnel af rende, liep hij drie personen omver. De slachtoffers, een 82-jarige man, een 63-jarige vrouw en een 71-jarige man uit Den Haag, raakten alle drie lichtgewond. Ambulancepersoneel behandelde de slachtoffers in een ambulance. Beveiligers van de winkel hielden de verdachte aan op het perron en droegen hem over aan de politie. De verdachte zit nog vast. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Feestelijke Sinterklaasintochten binnen werkgebied van politie eenheid Den Haag

De Sinterklaasintochten binnen het werkgebied van de politie eenheid Den Haag zijn goed en…