Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Aanhouding na overlijden persoon

Zoetermeer – Aanhouding na overlijden persoon

Maandag 26 februari trof de politie omstreeks 13.00 uur een overleden persoon aan in een woning op het Notarisappelhof. Het gaat om de 53-jarige bewoonster van de woning. De recherche onderzoekt de toedracht van het overlijden en hield een 64-jarige Zoetermeerder aan.

Forensische experts deden onderzoek in de woning, een misdrijf wordt niet uitgesloten. Gezien de omstandigheden waaronder agenten de vrouw aantroffen, hielden agenten een aanwezige 64-jarige man uit Zoetermeer aan. De betrokkenheid van de 64-jarige bij het overlijden van het slachtoffer wordt nader onderzocht. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Feestelijke Sinterklaasintochten binnen werkgebied van politie eenheid Den Haag

De Sinterklaasintochten binnen het werkgebied van de politie eenheid Den Haag zijn goed en…