Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Hagenaar aangehouden voor bedreiging

Den Haag – Hagenaar aangehouden voor bedreiging

Agenten hielden op zondagochtend 25 februari omstreeks 7:00 uur op de Rodenbachstraat een 30-jarige Hagenaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een bedreiging met een steekwapen. Bij zijn arrestatie loste de politie een waarschuwingsschot.

Een getuige van het incident belde de politie. In een woning aan de Goeveneurlaan zou een ruzie zijn. Omdat de 30-jarige verdachte de woning niet wilde verlaten, ontstond er een worsteling tussen de 30-jarige man en een vrouw. Tijdens deze worsteling raakte de vrouw gewond. Zij is per ambulance met verwondingen aan haar arm naar het ziekenhuis vervoerd.

Toegesnelde agenten namen vanwege het mogelijke steekwapenbezit geen enkel risico. Toen zij in de woning arriveerden, vluchtte de verdachte met een steekwapen de woning uit. Omdat de verdachte geen gehoor gaf aan de aanwijzingen van de politie, loste een agent een waarschuwingsschot. Na een achtervolging te voet, hielden agenten de man in de Rodenbachstraat aan. De Hagenaar zit nog vast.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Boskoop – Nog drie verdachten wederrechtelijke vrijheidsberoving Sint Janshof aangehouden

In het onderzoek naar de wederrechtelijke vrijheidsberoving met diefstal op zaterdag 21 ju…