Home Zuid-Holland Den Haag Benoeming president Gerechtshof Den Haag

Benoeming president Gerechtshof Den Haag

Mevrouw mr. M.W. (Marieke) Koek wordt de nieuwe president van het Gerechtshof Den Haag. De ministerraad heeft op voorstel van minister Dekker voor Rechtsbescherming besloten haar voor te dragen voor benoeming. De benoeming gaat in per 1 mei 2018.

Mevrouw Koek (1961) volgt als president van het Gerechtshof Den Haag de heer mr. L. (Leendert) Verheij op. Zij is op dit moment president van de rechtbank Zeeland-West-Brabant. In 2012 gaf Koek als president leiding aan de fusiebesturen van de rechtbank Middelburg en Breda.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Overval avondwinkel De Laak Gouveneurlaan Den Haag

De politie is op zoek naar een gewapende man die op zaterdagavond 14 april rond 22.30 uur,…