Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Verdachte van dealen vanuit woning aangehouden

Den Haag – Verdachte van dealen vanuit woning aangehouden

De politie heeft dinsdagavond 20 februari een 37-jarige inwoner van Den Haag aangehouden op verdenking van het dealen van drugs vanuit zijn woning. De verdachte zit nog vast en wordt vrijdag 23 februari voorgeleid voor de rechter-commissaris.

De politie had informatie over de vermoedelijke handel in verdovende middelen vanuit de woning en is begin januari 2018 een onderzoek gestart. De bevindingen van de recherche leidden uiteindelijk naar een doorzoeking dinsdagavond. Voor de doorzoeking werd een afnemer van de drugs bij de woning gezien, waarna de bewoner werd aangehouden. Bij de afnemer werden verdovende middelen aangetroffen die kort daarvoor waren gekocht bij de bewoner. De verdovende middelen zijn in beslag genomen. De woning van de verdachte werd doorzocht. Ook daar werd een hoeveelheid verdovende middelen, harddrugs, aangetroffen. De politie nam naast de drugs en mobiele telefoons, ook goederen in beslag die gerelateerd zijn aan drugshandel.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…