Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal poststuk/ mishandeling Sportlaan Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal poststuk/ mishandeling Sportlaan Den Haag

Een postbode in Den Haag werd op zaterdagochtend 16 december 2017 op een gewelddadige manier beroofd van een specifiek poststuk. Later bleek hierin een nieuw aangevraagde bankpas te hebben gezeten, waarmee geld werd opgenomen van de gedupeerde.

Die ochtend werd de postbezorger eerst aangesproken door een onbekende man die hem naar post vroeg voor een specifiek huisnummer aldaar. De bezorger gaf de post niet af en werd even later bij deze woning op een gewelddadige manier beroofd van, naar later bleek, een specifiek poststuk met pinpas. De bewoners waren hier niet van op de hoogte en ontdekten dat er diverse keren was gepind van hun rekening. Van de pintransacties zijn camerabeelden. Het is nog niet duidelijk of hierbij ook de verdachte van de beroving te zien is. 

Signalement verdachte beroving
De verdachte heeft een donkere huidskleur, is tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.80m a 1.85m lang. Hij is atletisch gebouwd en sprak accentloos Nederlands. Hij droeg een zwarte parkajas met een capuchon met een witte rand van schapenwol, een strakke blauwe spijkerbroek en witte sneakers. 
 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

De recherche van de politie in Rotterdam-Zuid zoekt de rechtmatige eigenaren en (op)kopers…