Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Grote wapenvondst in woning

Zoetermeer – Grote wapenvondst in woning

Een slachtoffer deed aangifte bij de politie na ernstige bedreigingen. Hierop startte de politie een onderzoek. Agenten hielden op woensdagochtend 31 januari een 39-jarige Zoetermeerder als verdachte van de bedreiging aan, in een woning. Agenten troffen in de woning en in een auto diversen wapens aan.

De politie kwam de verdachte al snel op het spoor aangezien het een bekende was van het slachtoffer. Na een uitgebreide doorzoeking in de woning en in een auto vonden agenten daar een Taser, vijf busjes pepperspray, zes airsoftwapens, een .22 geweer en diversen munitie. De verdachte zit vast en wordt op vrijdag 2 februari voorgeleid voor een rechter-commissaris. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Man en vrouw aangehouden voor ernstige mishandeling Rotterdam-Charlois

Een man en vrouw zitten vast voor de mishandeling van de man die vorige week met zwaar oog…