Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal van tas uit kantoor Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal van tas uit kantoor Den Haag

De politie zoekt een onbekende man die op 1 december een kantoor binnenloopt aan de R.J. Schimmelpennincklaan in Den Haag en steelt daar ongezien een portemonnee en een tas. De diefstal is te zien op de bewakingsbeelden.

De verdachte loopt het kantoor binnen en ziet dan dat de balie onbemand is. Op de beelden is te zien dat hij over de balie heen buigt en een tas pakt. Hij doorzoekt de tas, pakt daar een portemonnee uit en loopt weg. Kort daarna komt hij weer terug en pakt hij alsnog de tas mee. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zoetermeer – Gezocht – Brandstichting woonwagen Zoetermeer

Op 13 april 2018 heeft men getracht een woonwagen in de brand te steken, Bleiswijkseweg in…