Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Twee mannen aangehouden voor poging inbraak

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor poging inbraak

Na een melding van een bedrijfsinbraak snelden agenten op zaterdagochtend 6 januari omstreeks 04:45 uur naar de Rijswijkseweg waar twee onbekenden stenen door de ruit van een Shishalounge gooiden. Doordat een getuige een goed signalement van de twee gaf, konden agenten in de omgeving twee verdachten, een 17 en 18-jarige jongen uit Den Haag, aanhouden voor poging inbraak. De politie zoekt getuigen.

Een getuige hoorde twee keer het geluid van brekend glas en zag dat er twee jongens tot twee keer toe probeerden in te breken in een Shishalounge. Blijkbaar lukte de inbraak niet, omdat ze wegliepen over de Cylinderstraat in de richting van de Noordpolderkade. Na de melding hielden agenten de twee aan. De eigenaar deed aangifte. De recherche onderzoekt de poging inbraak. De verdachten zijn twee licht getinte jongens. Een van ongeveer 1.85 M. lang met een bol postuur. Hij droeg een zwarte trainingspak met witte strepen. De tweede verdachte was ongeveer 1.70 M. lang. Hij droeg een zwart jack met capuchon, een baseballpet en witte schoenen. Ook droeg hij handschoenen.

Iets gezien of gehoord?
De politie Laak zoekt getuigen. Hebt u iets gezien van de poging inbraak? Of hebt u in de omgeving van de Rijswijkseweg tussen 04:15 en 04:45 uur verdachte omstandigheden gezien? Of hebt u andere informatie over de poging inbraak? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie Laak via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…