Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie houdt man (36) aan na steekincident

Den Haag – Politie houdt man (36) aan na steekincident

De politie ontving op maandag 25 december omstreeks 18.00 uur een melding van een steekincident in een woning aan de Roemer Visscherstraat. Een minderjarige bleek het slachtoffer. Agenten hielden een 36-jarige man uit Den Haag aan, als verdachte voor betrokkenheid bij het steekincident.

Ter plaatse troffen hulpverleners het slachtoffertje aan en vervoerden haar onmiddellijk naar het ziekenhuis. Direct startte de politie een onderzoek. Voor de woning troffen agenten de 36-jarige verdachte aan. Forensisch en tactisch rechercheurs verrichtten nader onderzoek in de woning. De verdachte zit vast en zijn betrokkenheid bij het steekincident wordt verder onderzocht. De politie vermoedt dat de aanleiding voor het steekincident in de relationele sfeer ligt.

 

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Wie weet waar de 14-jarige Nsimire is?

Sinds vrijdag 27 juli wordt de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag vermist. Zowel de p…