Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Overval café

Den Haag – Gezocht – Overval café

De politie is op zoek naar de overvaller die op zondag 12 november, tussen 03:00 uur en 03:06 uur, een overval pleegt in het cafe La Familia, Vaillantlaan te Den Haag.

De 36-jarige eigenaar van het cafe was op die bewuste zondag 12 november rond 03:00 uur nog aan het werk. De laatste klant waren vertrokken en zijn zaak was gesloten. De eigenaar was helemaal alleen in de zaak en was nog wat administratie aan het doen toen kreeg hij te maken met een overvaller die hem bedreigde met een groot mes. Op de camerabeelden is te zien dat de overvaller aankomt bij de achterdeur van het cafe en direct naar binnen gaat. Daar bedreigd hij de eigenaar met een mes en moet hij geld uit de kassa halen en in een tas stoppen. Ook moet de eigenaar geld uit de gokkasten en de kluis aan de overvaller geven. Als de overvaller de buit heeft vertrekt deze weer via de achterdeur. Op de camerabeelden is van de verdachte is zien en dat het gaat om een licht getinte man van ongeveer 20-25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een mager postuur. Hij sprak Nederlands met een Marokkaans accent en droeg zwarte kleding en een grijze sjaal voor zijn gezicht. 

 

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – EVA-team houdt veroordeelde man aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag hield dinsdag 14 augustus een 38-jarige man zonder va…