Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – EVA-team houdt gezochte Hagenaar aan

Den Haag – EVA-team houdt gezochte Hagenaar aan

Het EVA-team van politie eenheid Den Haag heeft maandag 18 december omstreeks 13.45 uur een 26-jarige gezochte Hagenaar aangehouden op de Bezuidenhoutseweg.De man had een Tbs-maatregel met dwangverpleging opgelegd gekregen en moest daarvoor worden aangehouden.

De Hagenaar werd in 2015 door de rechtbank van Den Haag veroordeeld voor drie (zware) mishandelingen en had een straf gekregen van zeven maanden en Tbs met dwangverpleging. De gevangenisstraf heeft hij inmiddels uitgezeten, maar werd nog gezocht voor de Tbs-maatregel. De Hagenaar was niet te traceren en moest opgespoord worden. Het EVA-Team werd hiervoor ingezet en deze wist hem al snel aan te houden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Man en vrouw aangehouden voor ernstige mishandeling Rotterdam-Charlois

Een man en vrouw zitten vast voor de mishandeling van de man die vorige week met zwaar oog…