Home Zuid-Holland Gorinchem Gorinchem – Aanhouding in zedenzaak Gorinchem

Gorinchem – Aanhouding in zedenzaak Gorinchem

De politie heeft maandag een 15-jarige jongen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een zedenincident in Gorinchem. De jongen is woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit nu 14 dagen langer vast.

Op zondag 29 oktober werd een kind slachtoffer van een zedenmisdrijf op de Kennelweg. Verantwoordelijk zou een jongen op de fiets geweest zijn. Bureau Rijnmond besteedde aandacht aan het incident, en mede daardoor kwam nog een melding van een incident, aan de Dr Bauerstraat eveneens in Gorinchem. Twee weken gelden werd bij Bureau Rijnmond nog een horloge getoond dat mogelijk van de dader was geweest, en gevonden werd op de Kennelweg.
Het onderzoek leidde naar de 15-jarige jongen, eveneens uit Gorinchem. Maandagochtend is hij aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Laad meer Gorinchem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Ruzie ontaardt in veel schade en vondst wapen

Agenten zijn op zoek naar de bestuurder en bijrijder van een auto die woensdagmiddag op de…