Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Straatroof Den Haag

Den Haag – Gezocht – Straatroof Den Haag

Op 15 oktober 2017 om 01.45 uur werd een 21-jarige vrouw aangevallen door een man op de Marcelisstraat in Den Haag.

De vrouw kwam die avond bij een vriendin vandaan en liep naar huis. Onderweg naar huis, belde ze die vriendin omdat een man haar achterna liep en zij het niet vertrouwde. De man trok haar daarna van achteren naar beneden en rukte met geweld haar tas en telefoon uit haar handen Hierna ging hij er vandoor. Het slachtoffer liep hierbij letsel op. Op de camerabeelden is te zien dat de verdachte de vrouw al enige tijd in de gaten hield voordat hij haar aanviel.

Signalement
De man heeft een lichtgetinte huidskleur, ongeveer 25 a 30 jaar oud en tussen de 1.70m en 1.75m lang. Hij heeft kort, zwart haar, een stoppelbaard en droeg een grijs vest. Hij sprak gebrekkig Nederlands. Hij droeg een zwarte poef op het moment dat hij het slachtoffer volgde, maar gooide deze weg voordat hij haar aanviel. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Wie weet waar de 14-jarige Nsimire is?

Sinds vrijdag 27 juli wordt de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag vermist. Zowel de p…