Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – 21-jarige man aangehouden voor twee gewapende overvallen

Den Haag – 21-jarige man aangehouden voor twee gewapende overvallen

De politie hield op woensdagochtend 6 december in een woning in Den Haag een 21-jarige Hagenaar aan als verdachte van twee winkelovervallen in Den Haag. Rechercheurs spoorden hem na intensief onderzoek op.

De man wordt verdacht van een overval op een winkel aan de Valkenboslaan op maandag 4 december, waarbij hij om geld vroeg, maar uiteindelijk met goederen vertrok. Ook verdenkt de politie de 21-jarige van een winkeloverval op zaterdag 11 november op een supermarkt in de Newtonstraat. Daar maakte de man geld en goederen buit. Bij beide overvallen dreigde de verdachte met een steekwapen de medewerkers. Het rechercheonderzoek leidde uiteindelijk naar de 21-jarige man.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie doet onderzoek naar schietincident Rotterdam

Bij de schietincident op de Grote Visserijstraat in Rotterdam is op 13 juli rond 20.45 uur…