Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Woningoverval Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Woningoverval Zoetermeer

Op donderdag 9 november omstreeks 16:45 uur, vond er een woningoverval plaats aan de Heijermanshove te Zoetermeer.

Vier verdachten, twee mannen en twee vrouwen, bedreigden de bewoonster met wapens. De overvallers lieten de zoon des huizes met rust toen ze zagen dat hij gehandicapt is. De vier overvallers gingen er vandoor met geld. Rechercheurs onderzoeken momenteel camerabeelden uit de omgeving, maar doen alvast de oproep of misschien iemand iets verdachts is opgevallen rondom de woning aan de Heijermanshove in de periode voor of na de overval. 

Signalement
De twee mannelijke verdachten hebben allebei een donkere huidskleur en worden rond de 28 tot 30 jaar oud geschat. Ze zijn tussen de 1.70 en 1.75m lang. Een van hen droeg een donkergrijze trui en een blauwe broek. De ander had een klein baardje en droeg een zwarte jas tot aan zijn middel en een zwarte broek.
Een van de vrouwen heeft een blanke huidskleur en is 26 a 27 jaar oud. Ze droeg die 9e november een blauwe jas.
Over de tweede vrouw is het minst bekend. Zij had zich het meest bedekt met een dikke jas en een hoofddoek.

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…