Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Steekincident tramlijn 6 Den Haag

Den Haag – Gezocht – Steekincident tramlijn 6 Den Haag

Op vrijdagochtend 24 november omstreeks 10:45 uur, kwamen twee mannen elkaar onverwachts tegen tijdens het wachten op het perron in de tramtunnel in Den Haag. Een oude ruzie laaide hierbij op en eindigde met een steekincident waarbij een van de mannen het slachtoffer werd.

De verdachte in deze zaak is aangehouden, maar de politie zoekt getuigen die tijdens deze uit de hand gelopen ruzie in tram 6 zaten. Het incident vond plaats tussen de halte Spui en Brouwersgracht, bij het Om en Bij. Het speelde zich af in het achterste gedeelte van de tram . Er is flink geschreeuwd en gevochten, dus mensen die daarbij zijn geweest, zullen het zich vast nog kunnen herinneren.  

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…