Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal portemonnee Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal portemonnee Den Haag

Op zaterdag 3 juni omstreeks 16:00 uur, ontdekte de aangeefster in de Albert Heijn aan het Kleine Loo in Den Haag dat haar portemonnee was gestolen.

Bij het afrekenen bemerkte de aangeefster dat haar portemonnee was verdwenen uit haar tas die aan de boodschappenwagen hing. Zij was even daarvoor in de winkel afgeleid door een man die haar tijdens het boodschappen doen aansprak. Toen zij na de diefstal haar rekening controleerde, zag ze dat kort hierna contactloos was betaald met haar gestolen bankpas bij een supermarkt aan het Stuyvesantplein. Van deze transactie zijn bewakingsbeelden waarop de verdachte te zien is. De verdachte heeft een baardje en droeg een witte pet en had een zonnebril op. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…