Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Recherche zoekt getuigen overval tankstation

Zoetermeer – Recherche zoekt getuigen overval tankstation

Op de Muzieklaan werd zaterdag 2 december een tankstation overvallen door een nog onbekende man. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 07.30 uur kwam bij de politiemeldkamer de melding binnen dat het tankstation aan de Muzieklaan zojuist overvallen was. Ter plaatse troffen agenten een personeelslid dat verklaarde dat een donkergeklede man het tankstation binnen was komen lopen en onder bedreiging onder andere geld had meegenomen in een plastic tas. Hij was daarna te voet gevlucht. Ondanks een zoektocht in de wijk, werd de verdachte niet meer aangetroffen.

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u informatie over de donkergeklede man met een bedekt gezicht en een plastic tas? Heeft u hem vanmorgen voor of na de overval gezien in de omgeving van de Muzieklaan of heeft u anderszins informatie die kan helpen hem te identificeren? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…