Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Pizzabezorger beroofd, recherche zoekt getuigen

Den Haag – Pizzabezorger beroofd, recherche zoekt getuigen

De districtsrecherche Den Haag Zuid zoekt getuigen van de beroving van een pizzabezorger, vrijdagavond 1 december op de Rijswijkseweg. Twee jongens beroofden hem daar van onder andere zijn geld.

Omstreeks 21.10 uur kregen agenten de melding dat er op de Rijswijkseweg een pizzabezorger stond die zojuist beroofd was. Ter plaatse troffen zij de 17-jarige Rijswijkse bezorger die vertelde dat hij door twee lichtgetinte jongens van zijn bezorgfiets was geduwd. Toen hij op de grond lag, bedreigden ze hem en gingen er vandoor met zijn geld en persoonlijke eigendommen. Op het moment dat een toevallige voorbijganger aan kwam lopen, gingen de twee ervandoor en renden de Rijswijkseweg over en de Cylinderstraat in. Een uitgebreide zoektocht in de omgeving mocht niet meer baten, de verdachten zijn niet meer aangetroffen.

Heeft u vrijdagavond iets gezien in de omgeving van de Rijswijkseweg dat met deze beroving te maken kan hebben of heeft u iets gezien van de vlucht van de verdachten via de Cylinderstraat? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…