Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht van overval

Den Haag – Getuigen gezocht van overval

Een 79-jarige man werd samen met een 72-jarige vrouw op vrijdag 1 december omstreeks 6:00 uur slachtoffer van een woningoverval aan de Jan van der Heijdenstraat. Drie onbekenden mannen met gezichtsbedekking drongen de woning binnen en gingen er met buit vandoor. De politie startte direct een onderzoek.

Agenten kregen een melding dat een 79-jarige Hagenaar op straat van enkele persoonlijke eigendommen was beroofd. Uit een onderzoek bleek dat de man zich om 06.00 uur klaarmaakte om naar zijn werk te vertrekken. Hij deed de voordeur van zijn woning open om naar buiten te stappen. De overvallers duwden op dat moment de voordeur terug in zijn richting en duwden hem daarmee weer terug de woning in. Zo drongen ook de drie overvaller de woning binnen. Met dreiging van geweld stalen de drie geld uit de woning en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De verdachten bleven 10 à 15 minuten in de woning. De drie spraken met een Surinaams accent. De politie zoekt getuigen.

Signalementen
Alle drie de overvallers waren negroïde mannen, met een breed postuur en droegen zwarte kleding. Twee van de overvallers waren 1.75 M. lang. De derde overvaller was 1.70 M. lang.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag-Zuid West zoekt getuigen van deze overval en vraagt getuigen zich te melden. Hebt u de drie negroïde mannen, geheel in het donker gekleed,  gezien in de omgeving van de Jan van der Heijdenstraat tussen 05.30 en 06.30 uur? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag-Zuid West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…