Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Overval Den Haag

Den Haag – Gezocht – Overval Den Haag

Op 6 april 2017 omstreeks 14.00 uur vindt er een gewapende overval plaats op een 19 jarige man in de Bloemfonteinstraat te Den Haag. Hierbij werden er 2 mobiele telefoons weggenomen onder bedreiging van een vuurwapen.

Wat begon met een relatief kleine verkeersruzie eindigt in een gewapende overval. Een 19 jarige man uit Den haag werd het slachtoffer van deze bizarre wending. De dader was te fiets, het slachtoffer met de auto. Op de camerabeelden is de dader op de fiets te zien. 

Signalement: Het gaat om een licht getinte man van tussen 20 en 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 a 1.90 meter lang. Hij heeft kort zwart haar, een snor en een dun baardje. Verder had hij een mager postuur en had hij een zwart heup of nektasje bij zich.
Hij droeg een dunne zwarte jas met een donker blauwe broek en zwarte schoenen. Hij fietste op een witte fiets met een zwart rekje aan de voorzijde.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…