Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Bewoner houdt inbreker aan, politie zoekt getuigen

Den Haag – Bewoner houdt inbreker aan, politie zoekt getuigen

Een bewoner aan de Kopvoornvijver ontdekte op zaterdag 25 november omstreeks 21:30 uur een inbraak in zijn woning. De bewoner hield een 32-jarige man uit Utrecht aan, als verdachte. De politie onderzoekt de inbraak.

Een getuige belde zaterdag 25 november de bewoner aan de Kopvoornvijver omdat er onbekenden rondom zijn woning stonden. De bewoners besloot direct een kijkje bij zijn woning te nemen en zag inbrekers in zijn woning bezig. Onmiddellijk alarmeerde de bewoner de politie. Toen de inbrekers op de vlucht sloegen, rende de bewoner achter hen aan en hield hij de 32-jarige Utrechter aan op het Alikruikhof. Agenten namen de verdachte mee en de bewoner deed aangifte.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag-Zuid is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van de inbraak? Of hebt u in de omgeving  van de Kopvoornvijver verdachten gezien? Of hebt u andere informatie over de inbraak? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag-Zuid via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…