Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politiekids in actie voor veiligheid in de wijk

Den Haag – Politiekids in actie voor veiligheid in de wijk

Dertig zogenoemde Politiekids zetten zich de komende zes maanden samen met agenten van het politieteam Laak in voor veiligheid en leefbaarheid in de Haagse Molenwijk. Burgemeester Pauline Krikke beëdigt de kinderen woensdag 29 november in het politiebureau Laak.

Politiekids is een project waarbij kinderen van 8 tot en met 10 jaar worden betrokken bij het politiewerk. De kinderen hebben zich hiervoor kunnen opgeven via hun basisschool. Tijdens dit project, dat loopt tot juni 2018, helpen zij de politie met speciale acties. Tijdens deze acties dragen de kinderen een pet en een jasje met de opdruk ‘Politiekid’ en een Politiekids-batch met daarop hun naam.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noordeloos – Nieuwe sporen richting verdachte van schietincident Noordeloos, Gerel Palm

Hoe komt het rijbewijs van Gerel Palm in Nieuwegein? Wie heeft Gerel onlangs in Nederland …