Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Straatroof IJzerwerf Den Haag

Den Haag – Gezocht – Straatroof IJzerwerf Den Haag

Op zaterdagavond 4 november 2017 omstreeks 20.45 uur vond een straatroof plaats op de IJzerwerf in Den Haag waarbij een zwangere vrouw en een man bedreigd werden door twee gewapende mannen. De vrouw werd tijdens de overval mishandeld.

De vrouw en de man werden overvallen toen zij in hun auto zaten die op de IJzerwerf geparkeerd stond. De overval ging er gewelddadig aan toe en de overvallers hebben de vrouw hard aangepakt. Ze gingen er vandoor met haar tas, waar overigens niets van grote waarde in zat. Na de overval reden de verdachten weg in een klein model, donkerkleurige auto in de richting van de Zinkwerf. Na de overval zijn de man en de vrouw meteen naar het ziekenhuis gereden om te laten controleren of alles goed was met de baby. Dit was gelukkig het geval. De vrouw liep blauwe plekken, kneuzingen en schaafwonden op.

De tas die door de overvallers is meegenomen is een zwarte, kleine Michael Kors tas met zilveren letters. De politie is op zoek naar mensen die weten wie deze tas nu in zijn of haar bezit heeft, of naar iemand die de tas mogelijk heeft gevonden in de buurt van de IJzerwerf. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…