Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Zes verdachten aangehouden na aantreffen hennepkwekerij

Den Haag – Zes verdachten aangehouden na aantreffen hennepkwekerij

Het hennepteam van het politiedistrict Den Haag-Zuid heeft zondag 19 november in de middag zes personen in een woning aan de Laan van Leidschenveen aangehouden na de vondst van een hennepkwekerij.

De politie kreeg zondag informatie over een mogelijke hennepkwekerij in het appartement. Agenten die ter plaatse gingen op poolshoogte te nemen roken daar een sterke hennepgeur. De agenten werden binnengelaten door een 30-jarige man uit Den Haag. Na een zoeking werd inderdaad een in werkingzijnde kwekerij gevonden. In de kweekruimte bleek dat de planten deze dag werden geknipt. Er werd ruim acht kilo geknipte henneptoppen gevonden in zakken. Behalve de 30-jarige man werden er in de woning nog vijf personen aangehouden. Het gaat om twee vrouwen van 37 en 54 jaar uit Breda, een 24-jarige man uit Bodegraven en twee mannen uit Den Haag van 32 jaar. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld en moeten nog verder worden verhoord. Het energiebedrijf doet aangifte van diefstal van de stroom.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…