Home Zuid-Holland Den Haag Monster – Naaldwijk – Inbrekers aangehouden na ontdekking door politiehelikopter

Monster – Naaldwijk – Inbrekers aangehouden na ontdekking door politiehelikopter

Nadat politieagenten zaterdagavond 18 november een inbraakmelding kregen bij een tuincentrum op de Madeweg in Monster, vluchtten vier verdachten in een auto in de richting van Naaldwijk. Hun rit eindigde tegen een boom op de Bosweg in Naaldwijk waarna de inzittenden vluchtten. Twee van hen konden na aanwijzingen vanuit de politiehelikopter op de Dortlaan worden aangehouden. Zondagochtend werden de andere twee verdachten in Den Haag ingerekend.

Rond 21.45 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er bij een tuincentrum aan de Madeweg werd ingebroken. Toen de verdachten bemerkten dat ze waren ontdekt, gingen ze er met z’n vieren vandoor in een auto. Oplettende getuigen gaven het merk en het kenteken van de auto door aan de politie. 
Kort daarna zagen hondengeleiders van de politie deze auto met zeer hoge snelheid op de Nieuweweg in de richting van Naaldwijk rijden en zetten de achtervolging in. De auto reed hierna bij de rotonde rechts af richting de Bosweg en verminderde geen snelheid. Bij de rotonde bij de Grote Woerdlaan verloor de bestuurder de controle en kwam de auto tegen een boom tot stilstand.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…