Home Zuid-Holland Gouda Gouda – Getuigen gezocht van woningoverval Gouda

Gouda – Getuigen gezocht van woningoverval Gouda

Aan de Burgemeester Gaarlandtsingel werd woensdagavond omstreeks 20.30 uur een man in zijn woning overvallen. De dader sloeg kort daarna op een scooter op de vlucht. De politie zoekt getuigen.

De dader klopte aan bij de woning en duwde direct het slachtoffer naar binnen. De dader gaf het slachtoffer enkele klappen en wilde geld hebben. Het slachtoffer wist de woning uit te komen waarop de dader op een scooter op de vlucht sloeg. Een agent zag de verdachte die aan het signalement voldeed rijden op de Lange Tiendeweg en zette direct de achtervolging in. Na een korte achtervolging liet de verdachte de scooter achter in een steegje tussen de Eerste Kade en de Jan Verzwollestraat en ging er vervolgens rennend vandoor. Hij werd niet meer aangetroffen.

Laad meer Gouda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noordeloos – Nieuwe sporen richting verdachte van schietincident Noordeloos, Gerel Palm

Hoe komt het rijbewijs van Gerel Palm in Nieuwegein? Wie heeft Gerel onlangs in Nederland …