Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen woninginbraak

Den Haag – Politie zoekt getuigen woninginbraak

Twee mannen probeerden in de nacht van 15 november in te breken in een woning aan het Eric Sartieplantsoen. De recherche zoekt getuigen van deze inbraak.

Een getuige belde omstreeks 02.00 uur de politie dat er werd ingebroken  in een woning aan het Eric Sartieplantsoen. Het zou gaan om twee mannen die bezig waren aan de voorzijde van de woning een raam open te breken.

De getuige gaf een signalement van de twee mannen: Eén van hen droeg een muts, de ander een jas met een capuchon. Gewaarschuwde agenten troffen op het King Oliviereiland  twee mannen aan die aan het signalement voldeden.

De agenten hielden de twee mannen in de leeftijd van 23 en 41 jaar uit Den Haag aan.

De twee zitten nog vast voor verhoor.

 

De recherche zoekt getuigen van deze inbraak, heeft u iets gezien of heeft u informatie, neem dan contact op met het Team Woning Criminaliteit (TWC) van de districtsrecherche van Den Haag West via 0900-8844. Liever anoniem dan via M, 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…