Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Boskoop – Drie verdachten van drugsdealen aangehouden

Boskoop – Drie verdachten van drugsdealen aangehouden

De politie heeft dinsdagavond 14 november drie Boskopers van 19, 20 en 23 jaar, aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. In oktober hield de politie al drie Boskopers aan voor het dealen van drugs in hun woonplaats.

De politie zag dat er na de aanhouding van deze eerste drie verdachten nog steeds werd gedeald in de omgeving van de Mendelweg. Het onderzoek werd voortgezet en dit leidde naar deze drie nieuwe verdachten.

Laad meer Alphen aan den Rijn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…