Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – EVA-team houdt twee personen met openstaande gevangenisstraffen aan

Den Haag – EVA-team houdt twee personen met openstaande gevangenisstraffen aan

Agenten hielden woensdag 15 november omstreeks 11.30 uur op de Vaillantlaan een 29-jarige Hagenaar aan die nog een gevangenis van 96 dagen uit moet zitten. Dinsdag werd ook al een 38-jarige vrouw aangehouden die nog een gevangenisstraf van drie jaar moet uitzitten.

Het EVA-team wist de verdachte op te sporen en aan te houden. Hij moet nog 89 dagen zitten voor openlijke geweldpleging en zeven dagen voor rijden onder invloed. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

 

Dinsdag 14 november spoorde het EVA-team al een 38-jarige Nigeriaanse vrouw op. Zij werd aangehouden bij een bushalte aan de Laan van Wateringse Veld en moet nog een gevangenisstraf van drie jaar uitzitten.

De 38-jarige werd door de meervoudige kamer van de rechtbank te Leeuwarden veroordeeld tot een gevangenisstraf van 3 jaar terzake gijzeling en ontvoering. Het EVA-team had informatie dat de vrouw mogelijk in de omgeving van Den Haag verbleef. In samenwerking met de politie in Groningen werd de vrouw gisteren aangehouden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – ‘Coke-eiland’ met geld en verdovende middelen

Afgelopen donderdag hield het Flexteam een 33-jarige Duitser aan in een appartement op het…