Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Stenengooien vanaf viaduct Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Stenengooien vanaf viaduct Zoetermeer

Op vrijdagavond 20 oktober, rond 22.25 uur, werd vanaf het viaduct bij de Meerzichtlaan in Zoetermeer een steen naar beneden gegooid. De steen raakte een auto die op dat moment onder het viaduct voorbij reed. De inzittenden, een echtpaar, kwamen met de schrik vrij, maar de autoruit raakte beschadigd.

Gelukkig raakte geen van de inzittenden gewond, maar het had veel erger kunnen aflopen. Nadat de bestuurder van de auto de politie had gewaarschuwd, werd een onderzoek bij het viaduct van de Randstadrail boven de Meerzichtlaan ingesteld. Daar werden enkele losse stenen aangetroffen.

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…