Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Inbreker op heterdaad betrapt

Den Haag – Inbreker op heterdaad betrapt

Een 30-jarige Hagenaar werd in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 november aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Herman Costerstraat. Hij werd na een zoektocht in de omgeving aangehouden.

Omstreeks 05.45 uur kreeg de politie de melding dat de bewoners een inbreker hadden overlopen en dat hij de woning uit gevlucht was. Agenten gingen direct poolshoogte nemen en hielden op basis van het door de getuigen opgegeven signalement  in de omgeving de 30-jarige Hagenaar aan. Hij zit vast voor verhoor. Uit de woning lijkt vooralsnog niets te zijn weggenomen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie doet onderzoek naar schietincident Rotterdam

Bij de schietincident op de Grote Visserijstraat in Rotterdam is op 13 juli rond 20.45 uur…