Home Zuid-Holland Gouda Gouda – Inbrekers aangehouden

Gouda – Inbrekers aangehouden

Politieagenten hielden zaterdag 11 november om 00.40 uur op de Tielweg drie inbrekers aan. Bij de zoektocht naar de inbrekers zette de politie de politiehelikopter en een politiehond in.

Agenten kregen een melding dat een aantal mannen zich verdacht ophielden op de Tielweg. Politieagenten die een onderzoek instelden, troffen in de omgeving een man in de bosjes aan. Onmiddellijk hielden agenten deze man aan. Verder onderzoek leverde een geopend raam van een bedrijfspand op. Agenten zagen dat een man in het pand liep en het pand verder invluchtte. De omgeving rond het pand werd afgezet en dat leverde een tweede verdachte op die op straat rondliep. Hierna ging een politiehond het pand in en trof daar de verdachte aan. Bij de ontdekking van deze inbreker beet de hond de verdachte. De drie mannen, 21, 22 en 36 jaar en afkomstig uit Lelystad en Almere zitten nog vast. 

Laad meer Gouda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden voor oplichting na valse aangifte van straatroof

Op maandag 16 juli hield de recherche van politiebureau Zuiderpark een 25-jarige man uit D…