Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Voetgangster (70) overleden bij aanrijding

Den Haag – Voetgangster (70) overleden bij aanrijding

Een 70-jarige voetgangster uit Den Haag kwam donderdag 7 november om het leven toen zij op de Machiel Vrijenhoeklaan betrokken was bij een botsing met een auto.

De hulpdiensten kregen donderdag omstreeks 08.40 uur de melding dat er op de Machiel Vrijenhoeklaan een voetganger was aangereden door een auto. Ter plaatse troffen agenten de zwaargewonde vrouw aan en startten direct de reanimatie. Nadat ambulancepersoneel ook ter plaatse kwam, bleek de reanimatie tevergeefs. De hevig ontdane bestuurster van de betrokken auto, een 26-jarige vrouw uit Maasland, werd opgevangen op het politiebureau en heeft daar een eerste verklaring afgelegd. De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse onderzoekt de exacte toedracht. Tot het onderzoek is afgerond kunnen geen tussentijdse mededelingen worden gedaan.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politieagenten bedreigd, verdachte aangehouden

Twee politieagenten hielden maandagochtend 16 juli een 43-jarige man uit Den Haag aan die …